Μάνα… μία λέξη με διαφορετική βαρύτητα για τον καθέναν από εμάς με ιερή όμως σημασία για όλους.

 

Η γυναίκα από τη στιγμή που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί, μέσα της συντελείται ένα μικρό θαύμα. Η γυναίκα-μητέρα γιορτάζει κάθε μέρα γιατί κάθε μέρα φροντίζει και αγαπάει το παιδί της. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά ανεξάρτητα από την ηλικία τους: όταν είναι κοντά στη μητέρα τους απολαμβάνουν τη στοργή της και την αγάπη της κάθε μέρα.

 

Υποκινούμενη από το μητρικό φίλτρο η μητέρα μεταμορφώνεται σε έναν ήρωα της καθημερινότητας με την κάθε μέρα της να περιστρέφεται γύρω από το πρόσωπο που λατρεύει περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο… το παιδί της.
 
Η μητρότητα είναι άμεσα συνυφασμένη με το γυναικείο στήθος, αναπόσπαστο κομμάτι της θηλυκότητας, που αποτελεί πηγή απόλαυσης, δύναμης και έμπνευσης για την γυναίκα. Η αξία του για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους έχει αναγνωριστεί μέσα στους αιώνες και είναι αδιαμφισβήτητη. Αυτό όμως δεν το προστατεύει από το να νοσήσει.

 

Η κάθε γυναίκα, παρά τον πολλαπλό ρόλο της δεν πρέπει να ξεχνάει να προσέχει την υγεία της γιατί “εκείνοι που την αγαπούν την χρειάζονται”! Η πρόληψη είναι ο καλύτερος σύμμαχος και συνοδοιπόρος της.