Διαγωνισμός φωτογραφίας

Διαγωνισμός φωτογραφίας

«Όχι στο τσιγάρο: πες το με μια φωτογραφία!»,

Συμμετέχουμε στο φωτογραφικό διαγωνισμό της ΑΚΟΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου) και σύνθημα «Όχι στο τσιγάρο: πες το με μια φωτογραφία!», η μη κερδοσκοπική εταιρία ΑΚΟΣ, καλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αντικαπνιστική δράση της, να στείλουν τις φωτογραφίες τους στο nosmoke@akoslife.com το αργότερο έως τις 16 Μαΐου. Με τη συμμετοχή σας, αποδέχεστε τους όρους του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ. Στο email θα πρέπει να γράψετε το όνομα σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τη φωτογραφία σας σε υψηλή ανάλυση.

Η…μάχη των likes θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα στο www.akoslife.com  και θα διαρκέσει έως τις 24 Μαΐου. Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes, θ’ αναδείξει τον πρώτο νικητή, που θα λάβει ως δώρο, βιβλία αξίας 300‎€. Ο δεύτερος σε likes θα λάβει βιβλία αξίας 200‎€ και ο τρίτος βιβλία αξίας 150‎€

Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες, σε συνεργασία με το ΔΚΘΑ Υγεία και το Μητέρα, θα εκτεθούν για δεκαπέντε μέρες, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην εσωτερική γέφυρα που ενώνει τα θεραπευτήρια ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ.

Η Τέχνη τον 20o αι. αγκάλιασε το κάπνισμα, σ’ ένα… έγκλημα εκ προμελέτης, με πρωταγωνιστές «μοιραίους» ήρωες και ηρωίδες, αρειμάνιους καπνιστές και καπνίστριες. Τον 21o αι. η Τέχνη, έχει την ευκαιρία να… εξιλεωθεί, συμβάλλοντας στην αποδόμηση αυτής της καταστροφικής συνήθειας.

Ψήφισε εδώ την αγαπημένη σου φωτογραφία !