Η μουσική ταξίδεψε το μήνυμα της ΑΚΟΣ για την πρόληψη

15 χρόνια Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας

Με το Γιώργο Νταλάρα και το Μίλτο Πασχαλίδη

Ήταν μία μαγική μουσική βραδιά με τις νότες της μουσικής να ταξιδεύουν την αξία του μηνύματος της πρόληψης της ΑΚΟΣ (www.akoslife.com),  στην κατάμεστη κεντρική σκηνή του θεάτρου Badminton, με το κοινό να απολαμβάνει την εορταστική συναυλία για τα 15 χρόνια της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, με τίτλο «Η αγάπη τίποτ’ άλλο δεν αξίζει».
Η Εστουδιαντίνα, με καλλιτεχνικό της διευθυντή τον Ανδρέα Κατσιγιάννη εκτός από χαρακτηριστικές στιγμές της δισκογραφίας της απέδωσε κορυφαία τραγούδια από την δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα και του Μίλτου Πασχαλίδη. Τη συναυλία πλαισίωσαν οι  στενοί συνεργάτες της ορχήστρας, Θοδωρής Μέρμηγκας και Ασπασία Στρατηγού.
H συναυλία πραγματοποιήθηκε  με τη στήριξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΑΚΟΣ «Καρκίνος: Θεραπεία Σώματος και Ψυχής» στο πλαίσιο της Πανελλαδικής εκστρατείας της με τίτλο «Σπουδή στο ανθρώπινο σώμα-Πρόληψης έργα» για την ενημέρωση, την πρόληψη και την θεραπεία του καρκίνου.
Η ΑΚΟΣ έστειλε το μήνυμα: «Αγαπώ και φροντίζω το σώμα μου» και όπως επισήμανε στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος της Δρ. Δέσποινα Κατσώχη: «Οδηγός  των δράσεων της ΑΚΟΣ είναι πάντα η δύναμη της αγάπης για τον πάσχοντα και τον συνάνθρωπο. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας και σε όσους αγαπάμε να μεταδώσουμε το  μήνυμα της αξίας της πρόληψης»
Ο λεπτός λυρισμός πρωταγωνίστησε  από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης ερμήνευσαν με δεξιοτεχνία και μέτρο, τραγούδια γεμάτα από εικόνες ανείπωτης ομορφιάς, έναν πλούτο ηχοχρωμάτων και αυθεντικού ποιητικού λόγου που μετέδωσε  συγκίνηση με τον πιο άμεσο τρόπο.
Η εορταστική συναυλία για τα 15 χρόνια της Εστουδιαντίνας,  πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Κύκλου Συναυλιών με τίτλο “Θέματα της ελληνικής μουσικής και του ελληνικού τραγουδιού”, υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Μιχάλη Κουμπιού.