Αγαπητοί φίλοι,

Όπως γνωρίζετε, για τους αρχαίους Έλληνες η μουσική  είχε διφυή χαρακτήρα. Ήταν μέσο διασκέδασης και τέρψης της ψυχής, αλλά και επικοινωνίας με το Θείο.

Αυτή η άρρηκτη σχέση ψυχής και σώματος με γέφυρα τη μουσική, που χάνεται στα βάθη του χρόνου, μας οδήγησε να επιλέξουμε μία μουσική παράσταση ως όχημα για τη διάδοση των σκοπών της ΑΚΟΣ.

Σας καλούμε λοιπόν να στηρίξετε με την παρουσία σας τη μουσική παράσταση Tango Greco, που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 20.30 στο θέατρο Badminton.

Μέσα από αυτήν την παράσταση, η ΑΚΟΣ στέλνει το μήνυμα «Αγαπώ και φροντίζω το σώμα μου», στο πλαίσιο της Πανελλαδικής εκστρατείας της με τίτλο «Σπουδή στο ανθρώπινο σώμα-Πρόληψης έργα», για την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου.

Πριν την Μουσική Παράσταση Tango Greco θα λάβει χώρα Ενημερωτική Εκδήλωση για την Πρόληψη σε συνεργασία με τον ΤΟΓΜΕ από τις 18:00μ.μ. – 20:00μ.μ. στην Αίθουσα Τύπου του Θεάτρου Badminton.

Εισιτήρια για την Μουσική Παράσταση διατίθενται σε προνομιακές τιμές μέχρι τη Τετάρτη 6.02.2013 από την γραμματεία της ΑΚΟΣ καθημερινά 8:00-15:00 παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 210-6867832.

Video: Tango Greco στο Θέατρο Badminton