Σε κοιτώ στα μάτια και παίρνω δύναμη.

Σε κοιτώ στα μάτια και μέσα μου χαλυβδώνεται η απόφαση να δώσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα.
Σε κοιτώ στα μάτια και νοιώθω τους δισταγμούς και τα ερωτηματικά σου. Αυτά αποφασίζω πως δεν χωρούν στη μεταξύ μας σχέση και θα κάνω τα πάντα για να μην την επηρεάσουν.
Σε κοιτώ στα μάτια και επιλέγω προσεκτικά τα υλικά που θα χτίσουν την επικοινωνία μας. Σεβασμός, εκτίμηση, αμοιβαιότητα. Αυτά θα είναι τα όπλα μας στα δύσκολα, που όπως λένε δένουν τους ανθρώπους.
Σε κοιτώ στα μάτια και αποζητώ την αποδοχή και την συναίνεση σου για τον κοινό δρόμο που θα χαράξουμε.
Σε κοιτώ στα μάτια και θέλω να σου πω ότι μπορεί να μην είμαι ο πάνσοφος μάγος της φυλής που με τις τελετές του θα διώξει τα… κακά πνεύματα αλλά είμαι εδώ με τα δικά μου όπλα και τη δική σου συνεργασία να δώσουμε μία μάχη νικηφόρα.
Σε κοιτώ στα μάτια και σε καλώ να ρίξεις το βλέμμα γύρω σου. Θα διαπιστώσεις ότι είναι πολλοί όσοι έδωσαν τον δικό τους αγώνα, τα κατάφεραν και γυρνώντας σελίδα στη ζωή τους εξακολουθούν να αγαπούν, να δημιουργούν και να ονειρεύονται.
Σε κοιτώ στα μάτια και σου απλώνω το χέρι να γίνουμε ισότιμοι συνοδοιπόροι σε έναν δρόμο που θα μετρήσουμε τις στροφές και τις λακκούβες του, θα ξαποστάσουμε και θα συνεχίσουμε μέχρι να φτάσουμε στο τέρμα.
Σ’ ευχαριστώ που εμπιστεύεσαι τη ζωή σου στα χέρια μου.
Σ’ ευχαριστώ που με επέλεξες ν’ αγωνιστώ μαζί σου.
Σ’ ευχαριστώ που μου μεταγγίζεις δύναμη και γνώση ζωής.
Σ’ ευχαριστώ που με στηρίζεις για να συνεχίσω.
Σ’ ευχαριστώ που αποτελώ κομμάτι της ζωής σου σε μία δύσκολη συγκυρία.
Υπόσχομαι να μην διαψεύσω τις προσδοκίες σου. Και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό.
Η ζωή είναι εδώ και το ταξίδι που κάνουμε, μας καλεί να γίνουμε σοφότεροι και δυνατότεροι μέσα από τις δοκιμασίες που μας επιφυλάσσει…

Ώρα να ξεκινήσουμε. Ώρα να συνεχίσουμε.

Εσύ κι Εγώ μαζί…