Την συμβολή της Προέδρου της ΑΚΟΣ Δρ. Δέσποινας Κατσώχη στη φροντίδα των αποθεραπευμένων τίμησε ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε «Οδυσσέας» στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου, στο κλειστό στάδιο της Πετρούπολης.

Παραλαμβάνοντας τη διάκριση η Πρόεδρος της ΑΚΟΣ, επικεντρώθηκε στις ευεργετικές ιδιότητες του αθλητισμού επισημαίνοντας ότι «ασκεί την ψυχή, σμιλεύει τον χαρακτήρα και προετοιμάζει για την επιτυχή αντιμετώπιση των προκλήσεων της ζωής». Παράλληλα επισήμανε ότι ο αθλητισμός εκτός του ότι οικοδομεί ένα υγιή και ανθεκτικό οργανισμό βοηθά καθοριστικά και την πορεία υγείας του αποθεραπευμένου από τον καρκίνο.
Και η Δρ. Κατσώχη κατέληξε: Η τιμή που μου κάνετε οπλίζει την ψυχή μου με δύναμη, για να δώσω το δικό μου αγώνα ενάντια στον καρκίνο, να αναδείξουμε μαζί με τα μέλη της ΑΚΟΣ την αξία της πρόληψης και να σταθούμε στο πλευρό των αποθεραπευμένων, στη νέα σελίδα που ανοίγουν στη ζωή τους μετά τον νικηφόρο αγώνα τους.»
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του συλλόγου που μετρά πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, τιμήθηκαν και άλλες προσωπικότητες για τη δράση τους ενώ η θεαματική επίδειξη καράτε που την πλαισίωσε απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.